Städa Sverige - Idrottens Miljöorganisation

Städa Sverige förstärker och söker två projektledare

Städa Sverige förstärker med två nyckelpersoner:
Städa Sverige, idrottens miljöorganisation sysselsätter varje år tiotusentals ungdomar från olika föreningar runt om i Sverige med olika typer av miljöarbete. Några av våra större projekt är strandstädning, vägstädning eller städning av naturområden kring exempelvis älvar. Varje år plockar vi över 1 000 ton skräp. Näringslivet finansierar verksamheten och vår vision är att 50 000 ungdomar årligen städar med oss.

Projektledare operativ inriktning
Projektledarens roll är att både utveckla befintliga projekt och skapa helt nya inom befintliga strategier.  Det innebär både försäljning mot sponsorer, koordinering med kommuner och kontakter med föreningar och deltagande ungdomar.

Din bakgrund kan vara inom idrotten och eller miljörörelsen. Du kan sälja idéer, är en mycket driven person som får saker gjorda, en duktig och noggrann administratör.

Läs mer här: Operativ projektledare Städa Sverige, idrottens miljöorganisation


Projektledare digital inriktning

Som projektledare med digital inriktning har du en delad roll: Utveckla och driva operativa miljöprojekt utförda av ungdomar och finansierade av näringslivet, men också aktivera alla våra projekt på sociala medier. Content till detta skapas i stor utsträckning ute på våra städningar och du skall förpacka och distribuera till våra prioriterade målgrupper på valda plattformar. Då vi både jobbar med ungdomar och vuxna behöver du kunna sociala medier brett och hantera kampanjer och varumärkesbyggande i flera kanaler.

Vi tror på video och deltagardriven kommunikation. Du kommer att producera enklare filmer, men också säkerställa att material kommer in från våra uppdragstagare (läs föreningar & ungdomar)

Läs mer här: Digital projektledare Städa Sverige, idrottens miljöorganisation

 

Vi sitter i Hammarby Sjöstad, Stockholm och vill ha din ansökan senast 6 oktober. Ansökningshandlingar skickas via mail till mats.wesslen@stadasverige.se.  Frågor – maila på samma adress.

 

 

Gilla, dela och kommentera:

Kommentarer