OM OSS

Lediga jobb

 

Produktionskoordinator till Städa Sverige – idrottens miljöorganisation 

Är du ung, hungrig, driven, datorvan och intresserad av miljöfrågor då är detta något för dig. Tre års gymnasiestudier och ett par års arbetslivserfarenhet är de enda formella kraven.   

Städa Sverige är en del av den svenska idrottsrörelsen. Vi är idrottens miljöorganisation och engagerar årligen 30 000 ungdomar från 200 kommuner i städning av naturmiljöer. Vi är en icke vinstdrivande organisation, helägd av 41 idrottsförbund.  

Produktionskoordinator
Produktionsenheten fungerar som ett nav i våra projekt och sköter kontakterna med bland annat föreningar och kommuner som medverkar i våra projekt. Vi söker nu en ytterligare produktionskoordinator till avdelningen. 
 

Vår process kring städprojekt innehåller fem steg, bland de viktigare märks rekrytering och koordinering. Här har vi kontakt med föreningsledare, planerar utbildningar och städningar. Här bestäms städområden i samråd med kommuner och andra markägare. Att vara produktionskoordinator innebär att du, med hjälp av lämpligt planeringsverktyg bemannar upp våra projekt med idrottsungdomar, tar fram städområden samt med god precision samlar och sorterar data. Data som sedan är ett viktigt underlag i återrapporteringen till våra uppdragsgivare och samarbetspartners.
 

Arbetsuppgifter och ansvar
-Rekrytera föreningar via intresseanmälningar, kö eller kommunernas register.
-Bearbeta kommuner och/eller markägare för inhämtning av städområden samt tillstånd.
-Samla information och data enhetligt och strukturerat i ett administrativt system.
-Löpande förse intressenter t ex föreningsledare med relevant information som tidpunkter, utbildningar eller materielleveranser.  

 

Personliga egenskaper
Vi sätter ett stort värde på dina personliga egenskaper i den här rekryteringsprocessen. Särskilt viktigt är det att du har rätt inställning och engagemang, förmåga att samarbeta med interna projektledare (intern beställare), föreningsledare och representanter för kommuner och/eller markägare.  

Du har en:
-Stark vilja att lära dig nya saker och är snabbtänkt och effektiv, ser samband och kan koppla samman information.
-God förmåga att organisera ditt arbete, att leverera i tid och driva på när och där det behövs, initiativrik och pragmatisk.   

Du har:
-Relevant utbildning, treårigt gymnasium eller motsvarande.
-Kunskaper i Microsoft Office 365.
-Intresse för miljö- och hållbarhetsfrågor  

Körkort är meriterande. 

Tjänsten är heltid med placering i Stockholm, Hammarby Sjöstad, och tillträde under början av 2024. Städa Sverige har för närvarande 13 anställda och kommer att fortsätta utveckla erbjudanden inom miljöområdet de närmaste åren.  

Maila ansökan med personligt brev samt cv snarast till:  mats.wesslen@stadasverige.se. 

 

För föreningar

Vill din förening vara med och göra en insats för miljön? Anmäl er till oss. När vi har lediga uppdrag i ert område kontaktar vi er och erbjuder uppdrag.

För företag

Gillar du upplägget där lokala ungdomar städar naturen kan du stötta verksamheten med köp av ett miljöpaket. Du kan också finansiera ett eget städprojekt.