MOBILJAKTEN

Samla mobiler och tjäna pengar

Mobiljakten är en insamlingskampanj med flera vinnare! Idrottsföreningar tjänar pengar på varenda mobil de samlar in. Miljön är vinnare eftersom alla telefoner återvinns eller återanvänds. Städa Sverige är en samarbetspartner till Mobiljakten.

Mobiljakten - tjäna pengar, rädda miljön

Enligt beräkningar ligger uppskattningsvis 15 miljoner avlagda mobiler med miljöfarligt innehåll och skramlar i de svenska hemmen.* I Mobiljakten ges idrottsföreningar och skolklasser möjlighet att samla in mobiler och surfplattor, och få pengar tillbaka för varje mobil eller platta.

Förutom att ge välkomna extra pengar till idrottsföreningars klubbkassor bidrar Mobiljakten också till att man sparar mycket på jordens resurser. Detta då de insamlade mobiltelefonerna återanvänds, genom att tömmas, rengöras och därefter säljas på nytt, eller går till skrotning där materialet återvinns.

Bakom Mobiljakten står företaget Telechange. En del av överskottet i Mobiljakten går till idrottens miljöorganisation Städa Sverige och vårt arbete med att fortsätta städa Sverige med hjälp av idrottsungdomar.

Vill er förening delta i Mobiljakten?
Läs mer och anmäl er på www.mobiljakten.se.

*Enligt Telechanges beräkningar.

Intresseanmälan

Vill din förening vara med och göra en städinsats för miljön? Anmäl er till oss. När vi har lediga uppdrag i ert område kontaktar vi er och erbjuder uppdrag.

Starta Mobiljakten här

Sätt igång med er mobilinsamling redan i dag.

Få vårt nyhetsbrev

Genom att ge oss dina kontaktuppgifter godkänner du att ta emot nyhetsbrev från oss. Du kan avsluta prenumerationen genom att följa instruktionerna i e-postmeddelandet som du tar emot.