BUSINESS CLEANUP

Volontärstäda med ditt företag

Genom en volontärstädning med Städa Sverige kan ni som företag visa samhällsengagemang och göra en konkret insats för miljön, samtidigt som ni får en trevlig och givande personalaktivitet. Vi kallar det Business Cleanup.

Vi vill göra det enkelt för er…

Genom Business Cleanup står Städa Sverige för all koordinering, projektledning, städmaterial och upphämtning av skräp. Som företag kan ni istället fokusera på själva dagen, umgås med kollegor och känna att ni gör något konkret mot nedskräpningen av våra kuster och andra naturområden.

Genom ert ekonomiska stöd kan vi sedan låta idrottsungdomar städa stränder i sitt lokala närområde och därigenom även få ersättning till sin klubbkassa. Utöver ett lokalt miljöengagemang kan de fortsätta att utvecklas i sin idrott, något som både miljön och folkhälsan vinner på.

Tillsammans med Städa Sverige bidrar ni konkret till en mer hållbar framtid!

Kontakta oss på Städa Sverige om du vill veta mer:
Tel: 08-683 30 00
Mail: info@stadasverige.se

Vad säger våra partners?

"Samhällsengagemang och hållbarhet är en hjärtefråga för Länsförsäkringar. Nu letade vi efter en meningsfull aktivitet där vi kunde göra en insats för miljön, och då kändes det här helt rätt."

Karin Sigerud Svelch, Länsförsäkringar Mäklarservice.

Engagera ditt företag i Business CleanUp

Gillar du upplägget där ni som företag kan göra en insats för miljön?

Swish

Du kan också stötta vår verksamhet genom att swisha valfritt belopp till nummer: 1230693846.

Få vårt nyhetsbrev

Genom att ge oss dina kontaktuppgifter godkänner du att ta emot nyhetsbrev från oss. Du kan avsluta prenumerationen genom att följa instruktionerna i e-postmeddelandet som du tar emot.