BUSINESS CLEAN UP

Volontärstäda med ert företag

Genom en volontärstädning med Städa Sverige kan ni som företag visa samhällsengagemang och göra en konkret insats för miljön, samtidigt som ni får en trevlig och givande personalaktivitet. Vi kallar det Business Clean Up.

Vi gör det enkelt för er

Genom Business Clean Up står Städa Sverige för all koordinering, projektledning, städmaterial och upphämtning av skräp. Som företag kan ni istället fokusera på själva dagen, umgås med kollegor och känna att ni gör något konkret mot nedskräpningen av våra kuster och andra naturområden.

Genom ert ekonomiska stöd kan vi sedan låta idrottsungdomar städa stränder i sitt lokala närområde och därigenom även få ersättning till sin klubbkassa. Utöver ett lokalt miljöengagemang kan de fortsätta att utvecklas i sin idrott, något som både miljön och folkhälsan vinner på.

Sagt om Business Clean Up

"Samhällsengagemang och hållbarhet är en hjärtefråga för Länsförsäkringar. Nu letade vi efter en meningsfull aktivitet där vi kunde göra en insats för miljön, och då kändes det här helt rätt."

Karin Sigerud Svelch, Länsförsäkringar Mäklarservice.

Vill du veta mer om Business Clean Up?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.  Jag godkänner att Städa Sverige får spara och hantera mina uppgifter för Städa Sveriges ändamål.*  Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor.

  För företag

  Gillar du upplägget där lokala ungdomar städar naturen kan du stötta verksamheten med köp av ett miljöpaket. Du kan också finansiera ett eget städprojekt.

  Vanliga frågor & svar

  Hur kan man stötta Städa Sverige som företag? Hur startar man upp ett miljöprojekt och vart går pengarna?

  Swish

  Du kan också stötta vår verksamhet genom att swisha valfritt belopp till nummer: 1230693846.