INTRESSEANMÄLAN ICA-HANDLARE

Vårt ICA vill delta i Klara, färdiga, städa!

Är du ICA-handlare och vill göra en synlig och värdefull miljöinsats på din ort tillsammans med lokala föreningar? Anmäl då ditt intresse till Klara, färdiga, städa! som genomförs den 4-5 maj och 5-6 oktober 2024. I år är sista chansen att städa under hösten då vi till 2025 slår ihop städningarna till en ännu större städning 10-11 maj 2025. Vi kommer årligen arrangerar Klara, färdiga, städa! under andra helgen i maj så sätt ett kryss i kalendern flera år i rad!

ICA Stiftelsen finansierar 150 städuppdrag och ni som ICA-butik kan ansöka om 1-5 fullfinansierade uppdrag. De ICA-butiker som inte har varit med i projektet tidigare har förtur. Vi meddelar därefter om er butik och era föreningar får uppdrag inom projektet. De ICA-butiker som har varit med tidigare år har möjlighet för att själv stå för städuppdrag till sina samarbetsföreningar till ett bra erbjudande, läs mer under "Städa mer!" i den röda rutan.

 

INTRESSEANMÄLAN ICA-HANDLARE


  Tips från föreningTips från anställd eller annan ICA-handlareSociala medierArtikel i tidning/radio/tvDirektkontakt från Städa Sverige  Jag godkänner att Städa Sverige får spara och hantera mina uppgifter för Städa Sveriges ändamål.*  Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor.

   

  Klara, färdiga, städa!

  Period: 4-5 maj och 5-6 oktober 2024.

  Städa mer!

  Har er ICA-butik redan varit med i KFS tidigare kan ni fortsätta vara med genom att köpa städuppdrag och fortsätta göra ännu mer lokal nytta för miljön och era idrottsungdomar!

  Pris: 11 350 kr* per uppdrag 

  * Inkluderar föreningsersättning á 6 000 kr, projektledning, städmaterial för 15-20 deltagare och utbildning.

  Mer information (pdf)

  Är ni en ICA-sponsrad förening?

  Anmäl ert intresse för att medverka!

  Frågor? Kontakta oss:

  Heléne Tullberg, projektledare
  08-683 30 08
  helene.tullberg@stadasverige.se