Nu är anmälningskvoten fylld för Städa Stockholm med Länsförsäkringar Stockholm. Men via denna länk kan du intresseanmäla ditt lag till Städa Sverige. Förhoppningsivs har vi ett uppdrag till er i något av våra andra projekt under året. 

.

Vi sponsrar laget – ni städar Stockholm!

Från och med 2023 samarbetar Länsförsäkringar Stockholm med Städa Sverige för att tillsammans ge barn och unga möjlighet till en aktiv fritid på lika villkor och därmed också bidra till glädje, gemenskap och inkludering inom idrotten.

Vi sponsrar barn och ungdomslag och idrottsföreningar genom att också göra gott för Stockholm vilket innebär att tillsammans med Städa Sverige vika en dag för att just bidra till en renare stad. För er, vårt samhälle och planetens skull.

Vill ni vara med och städa Stockholm och samtidig få ekonomisk sponsring till ert lag?
Ansök nedan, så bidrar du både till inkludering och ett bättre Stockholm!


  PojkarFlickorMixat


  20122011201020092008200720062005

  *Här fyller ni i vilken leverantör ni använder för beställning av lagkläder samt om annan leverantör trycker Länsförsäkringars Stockholms logo.  För att söka sponsring från Länsförsäkringar Stockholm krävs att din förening och ert lag uppfyller följande kriterier: 

  -Nolltolerans mot alkohol, droger och doping. 
  -Nolltolerans och aktivt arbeta mot diskriminering, mobbning eller annat nedsättande beteende. 
  -Visa gott ledarskap och agera gott föredöme - gäller både ledare, medlemmar 
och i förekommande fall föräldrar. 
  -Ha en ordnad ekonomi 
  -Vara politiskt och religiöst obunden  
  - Ej elitlag/trupp/grupp 
  - Ej över 18 år 

  När ni har beställt och betalt ert material ska originalfakturan skickas till: Städa Sverige att: Åsa Berg, Textilgatan 31, 120 30 Stockholm. Märk fakturan med ert fullständiga lagnamn så att vi vet vad fakturan avser. Efter städning och rapportering kommer pengar att betalas ut till det konto ni har angivit.  

  Jag är medveten om och godkänner å föreningens vägnar att fotografering/filmning kan ske på Städa Sveriges städningar och att dessa foton/videor kan komma att användas i Städa Sveriges och dess samarbetspartners kanaler. Vill ni inte bli fotade eller filmade så skriv det i meddelande rutan. *

  Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor.

  OBS: Vänta tills formuläret laddat klart och du får meddelande om att det skickats innan du backar eller stänger din webbläsare!

  Så här funkar det

  När ert lag tilldelas ett städuppdrag får ni info kring vilket område ni ska städa samt annan info om städuppdraget. När städningen är utförd och rapporten inskickad via Städa Sveriges hemsida får laget sin ersättning. 5000 kr står Städa Sverige för. Sponsringsdelen i uppdraget innebär att ni som lag får beställa kläder till en summa av minst 10 000 kr, som Länsförsäkringar Stockholm står för (hela summan får användas till kläder). Totalt får laget en ersättning på 15 000 kr.

  Sponsringspengen ska användas till inköp av lagkläder såsom antingen tröjor, shorts eller liknande. Observera att Länsförsäkringar Stockholms logotype ska tryckas på ryggen på kläderna enligt anvisning.

  Ni beställer kläder och tryck enligt ovan genom er ordinarie leverantör, logotype och anvisning för vart trycket ska placeras får ni från Städa Sverige när ert lag har tilldelats ett uppdrag.

  Ni betalar fakturorna och skickar sedan originalfakturorna till Städa Sverige.

  När ni har beställt och betalat ert material ska originalfakturan skickas till:
  Städa Sverige
  att: Åsa Berg
  Textilgatan 31
  120 30 Stockholm

  Märk fakturan med ert fullständiga lagnamn så att vi vet vad fakturan avser.

  Frågor, Kontakta 
  Åsa Berg projektledare
  asa.berg@stadasverige.se
  073-0334928

  Ert lag/förening kan ansöka om ni uppfyller kriterierna nedan:

  • Nolltolerans mot alkohol, droger och dopning.
  • Nolltolerans och aktivt arbeta mot diskriminering, mobbning eller annat nedsättande beteende.
  • Visa gott ledarskap och agera gott föredöme - gäller både ledare, medlemmar och i förekommande fall föräldrar.
  • Har en ordnad ekonomi
  • Är politiskt och religiöst obunden
  • Ej är ett elitlag/trupp/grupp
  • Ej är över 18 år