STÄDA KOMMUN

Städa Sverige kan göra en konkret skillnad i din närmiljö.

Där många människor bor och vistas, i städer och i samhällen, sker nedskräpning dagligen. Städa Sverige både kan och vill göra skillnad i dessa urbana miljöer. Lokala idrottsföreningar är gärna med och städar i just sin stad, i sitt område. Samtidigt som de plockar skräp lär de sig också vikten av att inte själva skräpa ner.

Får ungdomarna dessutom röja upp och städa i ett område tillsammans med personal från sin egen kommun eller ortens företag, ger det ungdomarna en fantastisk känsla av tillhörighet. Det är det främsta skälet till att kommunuppdragen är så långsiktigt framgångsrika.

Många föreningar längtar efter att få göra en insats hos sig. Är just Du vår nya partner som gör deras insats möjlig?
Kontakta Åsa Berg, projektledare kommun, på telefon: 08-683 30 09, e-post: asa.berg@stadasverige.se

Vad säger våra partners?

"Suveränt sätt att genomföra ett viktigt miljöarbete till relativt låg kostnad och samtidigt att så många får ökad insikt i miljöhot och vad man kan göra åt dem. Tror även att det kan öka det allmänna miljöintresset hos som deltar. Alla kommuner bör satsa på ett samarbete med Städa Sverige."

Torbjörn Nilsson, Miljöstrateg på Kungälvs kommun.

"Vi är glada och stolta över att kunna bidra till Städa Sveriges engagemang rörande ungdomsidrott, miljö och återvinning. Vi är alla vinnare genom dessa aktiviteter och det är viktigare än någonsin att arbeta tillsammans för en bättre framtid."

Jesper Nyberg, Managing Director på Mirec Recycling Solutions.

För föreningar

Vill din förening vara med och göra en insats för miljön? Anmäl er till oss. När vi har lediga uppdrag i ert område kontaktar vi er och erbjuder uppdrag.

Bli partner

Gillar du upplägget där lokala ungdomar städar naturen kan du stötta verksamheten med köp av ett miljöpaket. Du kan också finansiera ett eget städprojekt.

Få vårt nyhetsbrev

Genom att ge oss dina kontaktuppgifter godkänner du att ta emot nyhetsbrev från oss. Du kan avsluta prenumerationen genom att följa instruktionerna i e-postmeddelandet som du tar emot.