STÄDA STAD & KOMMUN

Vi skapar miljöhjältar i Sveriges städer

I städer samlas människor och det genererar stora mängder skräp på gator och torg, i parker och andra platser. Man brukar säga att "skräp föder skräp" och det är (tyvärr) verkligen sant...

Men, det finns hopp! I din stad och kommun bor det mängder av miljöhjältar i form av idrottsungdomar som längtar efter att få göra nytta i sin närmiljö och tjäna en extra slant till klubbkassan!

Varje år inkommer hundratals intresseanmälningar från föreningar och lag som vill vara med och städa Sverige. Något som känns mycket glädjande för oss då vi vet att områden som städas regelbundet inte bara bidrar till en renare - utan också tryggare miljö.

Vår målsättning är därför att ge lokala idrottsungdomar chansen att städa i alla Sveriges kommuner. Och vi vet att intresset, viljan och kapaciteten finns!

Sagt om Städa Stad & Kommun

''Det är att kul att se att våra idrottsungdomar bidrar till en hållbar, snyggare och tryggare kommun i Städa Sverige-projektet, samtidigt som de får bidrag till lagkassan. Projektet visar på en fin samverkan inom kommunen men också tillsammans med våra externa partners.''
-Jörgen Haaf, verksamhetschef i Haninge kommun.

"Det var ett bra sätt att tjäna extra pengar till klubbkassan! Vi fick lära oss mer om miljön, träffas utanför planen och ha lite teambuilding, på en och samma gång!"

Dorotea IF.

Vill du se städning i just din närmiljö?

Ett företagssamarbete med oss är ett bra sätt att stödja både svensk ungdomsidrott och miljö. Var med och ge allmänt stöd som sponsor eller bli projektpartner.

Representerar du en idrottsförening – anmäl ert intresse redan idag!

KOMMUNSPONSORER

För föreningar

Vill din förening vara med och göra en insats för miljön? Anmäl er till oss. När vi har lediga uppdrag i ert område kontaktar vi er och erbjuder uppdrag.

För företag

Gillar du upplägget där lokala ungdomar städar naturen kan du stötta verksamheten med köp av ett miljöpaket. Du kan också finansiera ett eget städprojekt.

Swish

Du kan också stötta vår verksamhet genom att swisha valfritt belopp till nummer: 1230693846.