TJÄNA PENGAR TILL DIN FÖRENING

Tjäna extra pengar till lagkassan

Städa Sverige jobbar tillsammans med lokala föreningsungdomar för ett skräpfritt Sverige. Under 2020 fyllde 18.717 deltagare över 24.000 gula säckar med skräp från svensk natur. Det gav 6,9 miljoner kronor till svensk ungdomsidrott!

Vill din idrottsförening göra en viktig insats och städa naturen?

Våra miljöprojekt bygger på en och samma idé: idrottsungdomar jobbar för miljön och projekten finansieras av näringsliv, kommuner eller andra organisationer. Städande förening och lag får ett viktigt bidrag till sin verksamhet och gör samtidigt en värdefull insats.

> Ansök om städuppdrag så kan ni tjäna extra pengar till lagkassan

Så här går det till

  • Föreningen gör en intresseanmälan. Vi återkommer när ett eventuellt lämpligt städuppdrag finns.
  • Städning sker i föreningens närmiljö som vi bestämmer på förhand.
  • Inför städuppdraget tar föreningen del av vår digitala utbildning.
  • Efteråt fyller föreningen i städrapport och anger sina kontouppgifter.
  • Inom några veckor efter städrapportering betalar vi ut föreningens ersättning.

Rekordåret 2020:

Sagt om Städa Sverige

"I stället för att sälja saker så får föreningarna komma ut i vår fina natur och städa vår vackra kust vilket ger ersättning till klubbkassan. Ett riktigt "win-win" för alla inblandade!

Florina Lachman, Koordinator Strandstädning Västkuststiftelsen.

"Det var ett bra sätt att tjäna extra pengar till klubbkassan! Vi fick lära oss mer om miljön, träffas utanför planen och ha lite teambuilding, på en och samma gång!"

Dorotea IF.

Trött på att sälja? Börja städa för att tjäna pengar

Är ni trötta på att knacka dörr för att sälja lotter, strumpor eller något annat? Nu kan ni på ett mer miljövänligt och värdefullt sätt tjäna ihop pengarna till föreningen - Vi på Städa Sverige ger er möjligheten att hjälpa vår miljö och samtidigt tjäna in pengarna till ert mål. Anmäl er förening redan idag!

Hur går det till?

Städa Sverige är en miljöorganisation där idrottsföreningar kan tjäna pengar till sitt lag genom att städa. När städningen är klar får laget eller föreningen pengar till sin klubb eller lagkassa! På så sätt kan ni enkelt tjäna pengar, men också göra en god gärning för miljön och vår natur. Vi vet att det finns flertalet olika sätt att tjäna pengar till lagkassan eller föreningen, men med oss kommer ni tjäna pengarna med gott samvete och ni slipper vara säljare. Det passar alla och man behöver inte vara en försäljare.

Är det här något för er förening eller ert lag? Anmäl ert intresse till oss. Vi går igenom alla intresseanmälningar som ett första steg när vi har ett städprojekt redo! Hela laget får en digital utbildning och därefter tilldelas föreningen eller laget en dag då städningen ska äga rum. 

Hur mycket pengar tjänar vi?

Ersättningen ni får för städningen kan variera beroende på var ni städar och hur ofta. Exempelvis ger en strandstädning 2500kr till föreningen. Vi har många olika städuppdrag för er som vill tjäna mer pengar!

Vill du se städning i just din närmiljö?

Ett företagssamarbete med oss är ett bra sätt att stödja både svensk ungdomsidrott och miljö. Var med och ge allmänt stöd som sponsor eller bli projektpartner.

Representerar du en idrottsförening – anmäl ert intresse redan idag!

Intresseanmälan

Vill din förening vara med och göra en insats för miljön? Anmäl er till oss. När vi har lediga uppdrag i ert område kontaktar vi er och erbjuder uppdrag.

För företag

Gillar du upplägget där lokala ungdomar städar naturen kan du stötta verksamheten med köp av ett miljöpaket. Du kan också finansiera ett eget städprojekt.

Swish

Du kan också stötta vår verksamhet genom att swisha valfritt belopp till nummer: 1230693846.

Få vårt nyhetsbrev

Genom att ge oss dina kontaktuppgifter godkänner du att ta emot nyhetsbrev från oss. Du kan avsluta prenumerationen genom att följa instruktionerna i e-postmeddelandet som du tar emot.