FOTOTÄVLING

Städa Sveriges fototävling

Att städa med Städa Sverige innebär att ni i föreningen eller laget tillsammans gör en viktig insats för miljön. Visa upp er betydelsefulla insats med era bästa bilder från städdagen, och ha chans att vinna en extra föreningsersättning till ert lag!

Städa Sveriges fototävling är öppen för alla föreningar och lag och deltagare som städar med Städa Sverige. Det går bra att bidra med flera bilder i tävlingen, och tävlingsbidrag är välkomna både från föreningen/lagets egna konton som från deltagare själva.

Ett vinnande bidrag utses varje månad under perioden april – oktober, med undantag för juli. Prissumman är 5 000 kronor som tillfaller föreningens/lagets kassa!

Så här deltar du/ni:

  • Dela med dig av ditt bästa minne från städdagen.
  • Lägg upp din bild i ett inlägg på ert Instagramkonto,  på er sida på Facebook eller på Städa Sveriges tidslinje på Facebook, och tagga oss eller lägg upp bilden . På Instagram måste du ha en öppen profil för att kunna delta.
  • Berätta kort om var och när bilden är tagen.
  • Tagga inlägget med #städasverige och annan eventuell given projekttagg.
  • Gilla och följ Städa Sverige på Facebook om du vill tävla via Facebook. Gilla och följ Stada_Sverige på Instagram om du vill tävla via Instagram.

Tävlingsregler: Genom att delta i tävlingen godkänner du att Städa Sverige får använda ditt bidrag i sina kanaler. Vinnande bidrag offentliggörs i Städa Sveriges kanaler.

Lycka till!

Intresseanmälan

Vill din förening vara med och göra en insats för miljön? Anmäl er till oss. När vi har lediga uppdrag i ert område kontaktar vi er och erbjuder uppdrag.

Rapportera

Rapportera er städning med hjälp av något av våra formulär eller blanketter.

Få vårt nyhetsbrev

Genom att ge oss dina kontaktuppgifter godkänner du att ta emot nyhetsbrev från oss. Du kan avsluta prenumerationen genom att följa instruktionerna i e-postmeddelandet som du tar emot.