Idrottens miljöorganisation Städa Sverige är nominerad till Naturbonusen! Genom Naturbonusen skänker Naturkompaniet varje år en summa till natur- och miljövårdsprojekt. Om Städa Sverige får del av Naturbonusen skulle den gå direkt till mer städning i människornas spår. Städning utförd av engagerade idrottsungdomar som dessutom får en slant till sina drömmar.

Under 2021 kommer Naturkompaniet att dela ut totalt 2,5 miljoner kronor i Naturbonus till ett par utvalda projekt. Naturkompaniets kundklubbsmedlemmar får rösta på vilken organisation de tycker ska få Naturbonusen.

För att kunna rösta på Städa Sverige – bli medlem i Naturkompaniets kundklubb och börja prenumerera på det digitala nyhetsbrevet senast den 12 juli. Omröstningen startar den 28 juni när du som medlem i kundklubben får länk till omröstningen i nyhetsbrevet, och omröstningen avslutas sedan den 19 juli.

Ungdomar för miljön

Klara färdiga städa Nifen P08

Städa Sverige ger årligen tiotusentals idrottsungdomar uppdrag att städa sin närmiljö. Skulle Städa Sverige få del av Naturbonusen skulle den gå direkt till mer städning i människornas spår ute i naturen.

– Vi är väldigt glada över att vi är nominerade till Naturbonusen och vi hoppas givetvis att så många som möjligt lägger sin röst på Städa Sverige. En eventuell vinst gör att mycket natur kommer att kunna städas och göras skräpfri av idrottsungdomar. En bonuseffekt är att ungdomarna får miljöinsikter för livet, säger Mats Wesslén, VD på Städa Sverige.

Läs mer om Naturbonusen på Naturkompaniets hemsida och tack för era framtida röster på Städa Sverige!