Vill ert företag vara med och göra en konkret insats för miljön? Gör en Business Cleanup tillsammans med Städa Sverige! Genom en volontärstädning kan ni som företag göra skillnad, samtidigt som ni får en trevlig och givande personalaktivitet! Modekedjan GANT är ett av de första företagen som testat på. 

Genom Städa Sveriges Business Cleanup står Städa Sverige står för all koordinering, projektledning, städmaterial och upphämtning av skräp. Som företag kan ni istället fokusera på själva dagen, umgås med kollegor och känna att ni gör något konkret mot nedskräpningen. Genom ert ekonomiska stöd kan vi sedan låta idrottsungdomar städa naturen i sitt lokala närområde och därigenom även få ersättning till sin klubbkassa. Utöver ett lokalt miljöengagemang kan de fortsätta att utvecklas i sin idrott, något som både miljön och folkhälsan vinner på.

Modekedjan GANT är ett av de första företagen som valt att utföra Business Cleanup. De städade i sitt närområde i Stockholm i juni 2019 tillsammans med idrottsungdomar som städledare. Så här såg det ut:

För mer information om Business Cleanup kontakta Mikael Örnliden eller Mårten Heslyk.