Länsförsäkringar Halland och Städa Sverige startar upp ett nytt samarbetsprojekt – Städa Halland i samband med höstens Strandens Dag den 18 sept.

Målet är att erbjuda ett antal idrottsföreningar att delta i alla de sex kommuner där Länsförsäkringar Halland har sina lokalkontor. Städningarna kommer ske i vattennära områden i samarbete med respektive kommun och i föreningarnas närområde.

Vinnande koncept

– För oss på Länsförsäkringar Halland är samarbetet med Städa Sverige ett utmärkt sätt att stötta det halländska föreningslivet. Att föreningarna kan göra nytta för miljön och samtidigt tjäna pengar till föreningskassan känns som ett vinnande koncept, säger Sofie Johansson Hållbarhetsansvarig Länsförsäkringar Halland

Skräpfriare Halland

-Föreningslivet i Halland är mycket omfattande och många ungdomar vill gärna delta i våra projekt och samtidigt bidra till ett skräpfriare Halland nu och på sikt. Genom detta initiativ kan vi nu erbjuda fler föreningar att delta vilket är mycket glädjande,  menar Mårten Heslyk  projektledare Städa Kust.

Rekryteringen av idrottsföreningar är redan i full gång från Kungsbacka ned till Laholm. Är ni en förening som är intresserad av att delta -anmäl er här –Städa Halland