Städa Sverige är nominerad till Naturbonusen! Genom Naturbonusen skänker Naturkompaniet varje år en summa till natur- och miljövårdsprojekt. Skulle Städa Sverige få del av Naturbonusen skulle den gå till mer städning av naturområden med idrottsföreningar.

Naturkompaniets medlemmar i kundklubben får rösta på vilken organisation de tycker ska få Naturbonusen. För att kunna rösta på Städa Sverige – bli medlem i Naturkompaniets kundklubb och prenumerera på nyhetsbrevet. Bli medlem senast den 4 juli och vänta därefter in nyhetsbrevet med omröstningslänken. Omröstningen pågår till och med den 9 juli.

Läs mer om Naturbonusen på Naturkompaniets hemsida. Där kan du också läsa hur du gör för att bli medlem i den kostnadsfria kundklubben.

– Det är väldigt roligt att vi är en av de nominerade och vi hoppas förstås att alla som har möjlighet går in och lägger sin röst på Städa Sverige, för när idrottsungdomar ges i uppdrag att städa sker verkligen konkret vård av naturen. En bonuseffekt är att ungdomarna får miljöinsikter för livet, säger Mats Wesslén, VD på Städa Sverige.