Nu gör Mölndalsföretaget Kollmorgen en Business CleanUp igen – en trevlig och givande personalaktivitet som samtidigt gör gott för miljön och föreningslivet.

Nu på fredag kommer närmare 90 medarbetare från automationsföretaget Kollmorgen strandstäda på olika platser längs skärgården. På grund av pandemin kommer man i år attt dela upp sig i mindre grupper och fördela sig på åtta olika ställen,  och man städar därmed från Grötö i norr till Stråvalla i söder. Städaktiviteten är en Business CleanUp som de gör genom Städa Sverige. Det är nu fjärde året i följd man gör detta i samband med deras årliga Day of Caring.

– Det är ett beundransvärt initiativ av Kollmorgen som håller stränder rena från skräp och samtidigt bidrar till att Städa Sverige kan ge fler städuppdrag till idrottsföreningar runt Göteborgsområdet. Fler företag får gärna följa i deras spår då vi har många föreningar som väntar på städuppdrag genom oss. En Business CleanUp är dessutom en coronasäker personalaktivitet som ger både glädje, stolthet och frisk luft – och det är ju aldrig fel, säger Mårten Heslyk, projektledare Städa Sverige.

Foto: Kollmorgen 2019

Volontärstäda med ditt företag

Gillar du upplägget där ni som företag kan göra en insats för miljön?