Nu sätter vi punkt för Städa Sveriges fototävling 2020. Årets sista vinnare är utsedd och det är Saltsjöbadens IF Fäktningssektion som tar hem segern.

En helg i oktober storstädades Nacka kommun av uppemot 20 föreningar och lag. Saltsjöbadens IF Fäktningssektion deltog och med sin bild från tillfället, där två av deltagarna nästan ser ut att vara del av naturen de städar, vinner de fototävlingen för oktober månad.
”Städningen är verkligen win-win-win på alla vis. Det är en aktivitet för klubben för att lära känna föräldrar, tränare och fäktande ungdomar, det är bra för vår miljö och det gör att verksamheten får pengar för att kunna drivas vidare.” skriver de om sin städinsats.

5 000 kr i prispengar är nu på väg Saltsjöbadens fäktare.
Städa Sverige tackar alla som under oktober, och även året, lagt upp bilder i sociala medier och därigenom tävlat med sina fina bidrag! Fortsätt gärna att lägga upp bilder från era städtillfällen och tagga dem med #städasverige.

Städa Sveriges fototävling är öppen för alla föreningar och lag och deltagare som städar i våra städprojekt under 2020. Ett vinnande bidrag utses varje månad under perioden april – oktober, med undantag för juli.