I spåren av corona har många idrottsföreningar och lag fått se sina intäkter krympa kraftigt. Men kostnaderna kvarstår, liksom drömmarna som idrottsungdomarna vill uppfylla. Samtidigt har naturen fått påhälsning av mycket nytt skräp när semestrar tillbringats på hemmaplan och använda munskydd hamnat utanför papperskorgen.

Städa Sveriges vision: Ett skräpfritt Sverige

Städa Sverige jobbar tillsammans med lokala föreningsungdomar för ett skräpfritt Sverige. Vi är i djuren och naturens tjänst när vi utför våra lokala och nationella städprojekt. Varje år städar över 15 000 deltagare bort tonvis med skräp, över 20 000 fulla gula säckar, från den svenska miljön.

Hjälp oss att stötta Sveriges idrottsföreningar

Med en gåva från ditt företag kan Städa Sverige ge fler ungdomar uppdrag att städa i sin närmiljö, samtidigt som de får en ersättning till sin klubbkassa. På så sätt kommer de ett steg närmare i att förverkliga sina drömmar om en ny träningsanläggning, ett motiverande träningsläger eller träningsoveraller till alla.

Ni väljer själva vilket belopp ni vill ge: 5 000 kr, 10 000 kr eller 25 000 kr.

Detta ingår i julgåvan 2020:
 • Sponsorpaket för Städa Sverige 2021
 • Digitalt gåvobevis
 • Städa Sveriges banners för kommunikation i egna kanaler
 • Städa Sveriges nyhetsbrev 2021
 • Synlighet i annons i DN (i gåvan värd 25 000 kr).

Beställ din gåva

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till er inom kort (* = obligatorisk uppgift).


  Fyll i antalet medarbetare *

  Namn *

  E-post *

  Företag

  Organisationsnummer

  Gata *

  Postnummer *

  Ort *

  E-post för fakturering *

  Betalningsreferens *

  Eventuellt meddelande


  Jag godkänner att Städa Sverige får spara och hantera mina uppgifter för Städa Sveriges ändamål.*  Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor.

  Skänk en gåva via Swish

  Ni kan också Swisha er gåva direkt på 1230693846 eller genom att använda QR-koden nedan. Ange avsändare med e-postadress i meddelanderutan.


  Tack för ert stöd!