Städa Sverige och ICA Stiftelsen har nu glädjen att presentera ett nytt nationellt miljöprojekt – Klara, färdiga, städa! Det här är ett projekt där över 80 föreningar/lag kommer att ges städuppdrag under 2019 och där städning kommer att ske i juni respektive i september-oktober. Föreningar som uppfyller kriterierna för uppdrag är välkomna med intresseanmälan!

Klara, färdiga, städa! är ett samarbete mellan Städa Sverige och ICA Stiftelsen där vi jobbar för ett mål: en natur utan skräp.
Tillsammans med Städa Sverige kan ICA-sponsrade idrottsföreningar få ett viktigt uppdrag av oss: att städa sin närmiljö. Som tack får föreningarna som deltar extra pengar till lagkassan.

Projektet bygger på försäljning av ICAs miljökasse, ett lite mer miljövänligt alternativ. Alla idrottsföreningar som sponsras av eller samarbetar med en ICA-handlare som erbjuder ICAs miljökasse i sina butiker har möjlighet att få städuppdrag inom projektet. Tillsammans samlar vi kunskap, vilja och kraft. Vi utgör det viktiga kretslopp som behövs för att kunna låta naturen vara natur. Allt för en god morgondag.

Läs mer om projektet på denna sida.
ICA-sponsrade föreningar och lag kan ansöka om städuppdrag på denna sida. Ansök redan i dag för chans på uppdrag i juni! Städa Sverige meddelar sedan om ni ges uppdrag.

Har du frågor om projektet?
Kontakta Josefin Warg, projektledare, på 08-683 30 04 eller josefin.warg@stadasverige.se.