För några veckor sedan städades Täby av sex lag i ett samarbete med Täby Kommun och Flir Systems. Viggbyholms IK FF F07 var några som deltog och nu har deras bild från städningen utsetts till vinnande bild i Städa Sveriges fototävling för juni månad!

Stolpaskogen i Täby städades av ungdomarna i Viggbyholms IK FF F07 en lördag i mitten av juni. De hittade då både plastlock från McDonalds-muggar, en såg, skor, en navkapsel och några lastpallar som låg slängda i skogen. Några skräpletande spelare i laget fångades på bild under städningen och den publicerades i sociala medier. Nu vinner laget juni månads fototävling med bilden (ovan). Grattis laget till 5 000 kr i segersumma!

Tack också till alla som lagt upp bilder i sociala medier och därigenom tävlat med sina fina bidrag i Städa Sveriges fototävling!

Städa Sveriges fototävling är öppen för alla föreningar och lag och deltagare som städar i våra städprojekt under 2020. Ett vinnande bidrag utses varje städmånad under perioden april – oktober, med undantag för juli.